Extract natural de Vanilie Bourbon Madagascar

 

Extractul pur de Vanilie Bourbon din Madagascar este versatil si usor de folosit in toate preparatele culinare.

 

Extractul de vanilie este mult mai concentrat decat esenta de vanilie.

 

1 lingura extract de vanilie = 1 pastaie de vanilie

 

 


Detalii suplimentare

0,00 Lei

NMV 60-01

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Extractul natural de Vanilie Bourbon din Madagascar este obtinut prin metoda extractiei la rece a celor mai bune pastai de vanilie, selectate manual. Fabricarea extractului de vanilie are la baza acelasi procedeu unic de extractie la rece, specific produselor Nielsen-Massey. Prin presarea usoara a pastailor de vanilie (fara tratare termica) se extrage aroma delicata, atat de apreciata de bucatarii amatori sau profesionisti.


Extractul pur de Vanilie Bourbon are aroma cremoasa, dulce si catifelata, fiind perfect in foarte multe preparate culinare, de la produse de patiserie la inghetata, sosuri pentru salate sau pentru carne.


Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.


Utilizare "Extract natural de Vanilie Boubon Madagascar, pur":

 

Extractul de Vanilie Bourbon din Madagascar se regaseste in majoritatea preparatelor culinare: creme, frosting, ciocolata, tarte, biscuiti, etc


Ingrediente 100% NATURALE: pastai de vanilie din Madagascar, alcool (35%), apa, zahar

 

De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.

 


  • Gramaj: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter