Extract natural de Lămâie

 

Extractul natural de Lămâie este deosebit de intens, obtinut doar din coaja lămâilor proaspete.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.


 


Detalii suplimentare

26,50 Lei

NMV 60-12

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Extractul natural de Lămâie este un extract deosebit de intens, obtinut doar din coaja lămâilor proaspete. Aroma acrisoara a lamailor si abilitatea lor de accentua savoarea preparatelor culinare sunt apreciate pretutindeni.

 

Desi lamaiul a ajuns in Europa in timpul Imperiului Roman, cultivarea pe scara larga a inceput dupa anul 1400. Columb a dus semintele de lamai in America iar colonistii spanioli au fost cei care au folosit fructele in preparate culinare. In toate bucatariile traditionale exista un preparat delicios, in care lamaia (suc sau coaja) este un ingredient important: carne marinata, cookies cu lamaie, inghetata cu lamaie, bezea, tarta, gem, dulceata, etc

 

Extractul natural de Lamaie este obtinut din ulei esential si este foarte usor de folosit in retete, fara a mai fi nevoie sa razuiti sau stoarceti fructele.

 

Utilizare "Extract natural de Lămâie, pur":

 

Extractul natural de Lămâie se combina foarte bine cu vanilia, migdalele sau cu pestele, carnea de porc sau de pui, cu diverse ierburi ca patrunjelul, rozmarinul, cimbrul, busuiocul sau usturoiul. Se poate adauga in orice preparat, de la bauturi la legume pana la carne sau prajituri.

 

Dozare:

1/2 lingurita Extract natural de Lamaie = 1 lingura zeama de lamaie

1 lingurita Extract natural de Lamaie = 1 lingurita coaja de lamaie


Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential de lamaie, alcool, apa


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.


  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter