Extract natural de Menta

 

Extractul pur de Menta se obtine din cel mai bun ulei esential natural de menta.


Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

 


 

Detalii suplimentare

31,00 Lei

NMV 60-14

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Frunzele de menta au fost consumate initial in scop medicinal, grecii fiind primii care au cultivat-o si i-au atribuit puteri miraculoase.

 

Ulterior menta a devenit si ingredient alimentar, fiind utilizat pe scara larga in intreaga lume. Aroma racoritoare a mentei este prezenta in multe retete culinare: inghetata de menta (favorita sotiei lui Napoleon), bomboane, praline, creme, etc.

 

Extractul pur de Menta se obtine din cel mai bun ulei esential natural de menta.

 

Utilizare "Extract natural de Menta, pur":

 

Utilizati extractul natural de menta in ceai, salata de fructe, prajituri cu ciocolata, inghetata si glazuri. Se combina foarte bine cu vanilia dar se poate folosi si in preparate cu carne de porc, miel sau pui.


Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential de menta, alcool


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.

  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter