Apa de Flori de Portocal, naturala

 

Apa de Flori de Portocal este un extract natural cu minunat parfum delicat si inviorator.

 

Produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

 


Detalii suplimentare

31,00 Lei

NMV 60-16

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Portocalul este renumit nu doar pentru fructele delicioase ci si pentru florile albe, delicate, cu parfum imbatator. In Orientul Mijlociu petalele florilor de portocal erau distilate sub forma de apa florala, utilizata in scop culinar sau cosmetic.

 

La sfarsitul secolului al 17-lea, Anne Marie Orsini, printesa de Neroli, folosea in parfumerie esenta naturala din florile portocalului. Parfumul a devenit atat de popular incat se numeste si astazi "ulei esential de neroli".


Apa de Flori de Portocal (Apa de Neroli) este un extract natural, cu minunat parfum delicat si inviorator. Obtinut prin distilarea florilor de portocal amar din Sevilia si Orientul Mijlociu, extractul natural aduce aroma dulceaga si fructata intr-o varietate de preparate exotice, specifice bucatariei Persane, Indiene, Turcesti sau Arabe.

 

Apa florala de Portocal se foloseste in madeleines (Franta), in mini-deserturi (Mexic) sau cocktail Gin Fizz Ramos (SUA).

 

Utilizare "Apa de Flori de Portocal - extract natural":

 

Adaugati Apa de Flori de Portocal in creme, budinci, glazuri, cookies, bomboane. Se combina foarte bine cu vanilia, ciocolata, migdalele, citricele si smantana.


Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential din flori de portocal, alcool, glicol


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.

 


 

 

  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter