Fondant Roll-out ALB

 

Orice desert ai pregatit, fie ca este un tort de nunta sau prajiturele pentru familia ta, va fi mult mai apetisant daca il vei decora cu pasta de zahar (icing, fondant) in culori pastelate.

 

 


Detalii suplimentare

40,00 Lei

covw

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Pasta de zahar ( icing, fondant) este ingredientul minunat ce te va ajuta in acoperirea tortului sau in confectionarea figurinelor. Doar foloseste-ti imaginatia !

 

Poti adauga extracte naturale sau colorant alimentar, apoi modeleaza flori, frunze, personaje, etc si aplica-le pe tort, cupcakes, briose, cookies. Foarte simplu!

 

Utilizare " Fondant Roll-out Covapaste":


Fondantul roll-out se utilizeaza ca atare, prin framantare si modelare cu mana. Se folosete pentru acoperirea torturilor, realizarea florilor si figurinelor, pentru elemente decorative (cute, volane, embosare, mulaje, broderie etc).

Se portioneaza din masa de fondant cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb. Dupa acoperirea tortului sau realizarea figurinelor, acestea se tin intr-un mediu fara umiditate, la rece. Pentru a evita uscarea, icing-ul ramas neutilizat se pastreaza in punga de plastic, bine inchisa.

 

Este foarte elastic si nu se lipeste de maini. Nu produce craparea tortului.

 

Ingrediente: vegan, nu contine gluten, lapte, oua, alune, contine zahar, ulei vegetal, sirop de glucoza fara gluten, stabilizatori, emulsificatori, acidifiant.


Depozitare: In spatii racoroase (max. 18° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

  • Greutate neta: 2,5 kg / 5 kg
21.gif

Abonare newsletter