Glazura oglinda gel, la rece, are aspect lucios si aroma placuta. Glazura oglinda FoJel este un gel folosit la decorarea si imbracarea tartelor cu fructe, prajiturilor, torturilor, inghetatei si a produselor de patiserie.
Gelul creeaza un finisaj perfect la produsele aplicate oferind un aspect lucios de tip oglinda. Formula speciala previne innegrirea fructelor și menține prospetimea produsului pe perioade indelungate de timp.
Produs 100% vegetal.
CUM SE FOLOSESTE: Glazura gel se utilizeaza la temperatura camerei, la rece. Se poate omogeniza cu 10% apa si se aplica direct cu ajutorul spatulei sau periei.
UTILIZARE: in cofetarie, patiserie, pentru decorarea torturilor si prajiturilor
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1kg
INGREDIENTE: sirop de glucoza, apa, zahar, agenti de ingrosare, regulator de aciditate, aroma de zmeura, colorant, conservant.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.