Laptele praf integral este obtinut prin pasteurizare si evaporarea apei din laptele natural. Laptele concentrat astfel obtinut este pulverizat in particule fine intr-un jet fierbinte. In urma procesului de uscare si concentrare a laptelui natural se pastreaza toate elementele nutritive ale acestuia: glucide, proteine, lipide, minerale.
CUM SE FOLOSESTE: dizolvare in apa calduta.
UTILIZARE: ciocolata de casa, produse de cofetarie si patiserie, bauturi
CARACTERISTICI: 1 kg
Produs reambalat.
INGREDIENTE: lapte de vaca , integral, grasime 26% .Nu contine gluten. Nu contine OMG. ATENTIE: Nu este destinat sugarilor cu varsta sub 12 luni.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 2404KJ/578KCAL, grasimi 42g din care saturate 27g, carbohidrati 30g din care zahar 30g, proteine 20g, sare 0,1g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros <25°C, in ambalaj etans. Dupa deschidere pastrati la frigider, nu mai mult de 48 ore. Nu congelati.
ATENTIE: in perioada verii, produsele lactate se pot degrada in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.