Extractul natural cu seminte din pastai de Vanilie Bourbon si ciocolata neagra sunt ingrediente esentiale pentru orice cofetar.
Extractul natural de Vanilie Bourbon Bouquet este obtinut prin metoda extractiei la rece a celor mai bune pastai de vanilie, selectate manual. Prin presarea usoara a pastailor de vanilie (fara tratare termica) se extrage aroma delicata, atat de apreciata de bucatarii amatori sau profesionisti.
Extractul natural de Vanilie Bouquet are aroma cremoasa, dulce si catifelata, fiind perfect in foarte multe preparate culinare, de la produse de patiserie la inghetata, sosuri pentru salate sau pentru carne.
Pentru obtinerea acestui extract premium s-au folosit cele mai bune pastai de Vanilie Bourbon Madagascar, Pompona si Tahitensis.
Ciocolata alba are textura cremoasa, note de caramel, fiind perfecta pentru orice desert.
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA: 10-12g/l de compozitie (inghetata, produse de cofetarie-patiserie, lactate, etc). Ambalajul permite o dozare simpla.
CARACTERISTICI:
Pachetul include: extract de Vanilie Bourbon Madagascar 75ml + ciocolata alba 2,5kg
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.