Ciocolata cu lapte are o textura catifelata si este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.
UTILIZARE: Este ideala pentru praline, mousse, ganache, glazura, inghetata, tablete, gatit, decorare, turnare matrite, figurine, etc
CARACTERISTICI:
- continut: Cacao solida: min. 34%, Lapte solid: min 25%
- gust: dulce, caramel
- fluiditate: 4
- topire: usoara
- tip: drops
Gramaj: 10kg
INGREDIENTE: masa de cacao, unt de cacao, zahar,
lapte praf integral,
lapte degresat pudra, grasime din
lapte, emulsificator lecitina
soia, aroma naturala vanilie. Poate contine urme de
lapte. Poate conţine urme de
arahide si alte
nuci.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 2426KJ/579KCAL, grasimi 38,8g din care saturate 23,8g, carbohidrati 49,7g din care zahar 48,9g, proteine 6,9g, fibre 1,8g, sare 0,04g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.