Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Callebaut Recipe 811 este una dintre cele mai populare ciocolate. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.
Intregul proces de prajire a boabelor de cacao garanteaza gustul sau complet, cu un gust solid de cacao si note fine de top.
Se combina cu o varietate larga de arome si ingrediente diferite. Apreciata de bucatarii chefs dIn Intreaga lume, Recipe 811 este ciocolata Callebaut cea mai folosita pentru produse de cofetarie, ganache, mousses, biscuiti, sosuri, bauturi si multe alte aplicatii. In mod sigur va va ajute sa obtineti rezultate finale perfecte de fiecare data.
UTILIZARE: Este ideala pentru praline, mousse, ganache, glazura, inghetata, tablete, gatit, decorare, turnare matrite, figurine, etc
CARACTERISTICI:
- continut cacao: ridicat
- gust: puternic amarui/bitter
- fluiditate: 3
- topire: usoara
- tip: drops (picaturi, callets)
Gramaj: 10kg
INGREDIENTE: masa de cacao, unt de cacao, zahar, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie. Poate contine urme de lapte. Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 2307KJ/551KCAL, grasimi 37g din care saturate 22g, carbohidrati 46g din care zahar 43g, proteine 5,1g, sare 0,01g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.