Obtinuta din boabe de cacao din Ecuador si Ghana, pudra de cacao de la DeZaan are calitate premium, fiind apreciata de cofetari si patiseri renumiti.
Dupa prajire boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea, aroma si buchetul special. Aroma pudrei de cacao depinde foarte mult si de procentul de grasime. Produsele standard nu contin mai mult de 10-12% grasime, in timp ce produsele premium/gourmet au minim 20-24%.
Pudra de cacao are textura fina, culoarea cafeniu deschis si aroma dulce.
UTILIZARE: Pudra de cacao alcalinizata se preteaza in orice desert: prajituri, creme, cookies, praline, trufe, inghetata, cereale, lactate, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1kg
INGREDIENTE: cacao pudra, regulator aciditate E501i. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1569 KJ/379 KCAL, grasimi 21g din care saturate 12,8g, carbohidrati 11,4g din care zahar 0,9g, amidon 10,5g, proteine 19,8g, sare 0,05g, fibre 28,4g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.