Obtinuta din boabe de cacao din Africa de Vest, pudra de cacao de la Bensdorf - Barry Callebaut are calitate premium, fiind apreciata de cofetari si patiseri renumiti.
Dupa prajire boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea, aroma si buchetul special. Aroma pudrei de cacao depinde foarte mult si de procentul de grasime. Produsele standard nu contin mai mult de 10-12% grasime, in timp ce produsele premium/gourmet au minim 20-24%.
Pudra de cacao are textura fina, culoarea rosu inchis intens si aroma bogata de ciocolata.
UTILIZARE: Pudra de cacao alcalinizata se preteaza in orice desert: prajituri, creme, cookies, praline, trufe, inghetata, cereale, lactate, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 25kg
INGREDIENTE: cacao pudra, regulator aciditate E501i. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1548 KJ/370 KCAL, grasimi total 21g din care saturate 12,6g, carbohidrati total 8,9g din care zahar 0,4g, amidon 8,5g, proteine 19,4g, sare 0,05g, fibre 29,9g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.