Coji asortate pentru macarons, pe baza faine de migdale si albus de ou, gata de utilizat. Cojile pentru macarons sunt ideale pentru evenimente, candybar, etc. Cojile pentru macarons au gust placut ca si cele artizanale, frantuzesti. Cojile de macarons raman crocante un timp lung, chiar si dupa ce sunt umplute cu crema.
CUM SE FOLOSESTE: adaugati umplutura dorita
UTILIZARE: cofetarie, patiserie
CARACTERISTICI:
Dimensiune: ø 35mm
Cutie: 576 buc - 6 arome: natural, fistic, lamaie, coacaze, cacao, violete (a se consuma dupa aproximativ 5 ore de la umplerea cu crema).
INGREDIENTE: zahar pudra (zahar, amidon porumb), faina migdale, zahar, pudra cacao 3,9%, albus ou pudra, grasime vegetala cocos, emulsificator E471, E472b, E477, E481 (din lapte), stabilizator 415, sare, colorant E120, E122, E101, E133, E160a, antioxidant E300. Poate contine urme de susan, soia, susan, nuci si derivatele lor.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1965KJ / 467KCAL, grasimi 16,1g din care saturate 3,7g, carbohidrati 74g din care zahar 73,5g, proteine 5,7g, sare 0,6g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in timpul transportului prin curier produsele se pot deteriora (sparge, crapa, etc).