Coji dulci pentru eclere, pe baza de aluat fraged, gata de utilizat. Cojile pentru eclere sunt ideale pentru umpluturi cu fructe, budinca, deserturi clasice, etc. Cojile pentru eclere au aroma fina de unt si gust placut ca si cele artizanale, frantuzesti. Cojile de eclere raman crocante un timp lung, chiar si dupa ce sunt umplute cu crema.
CUM SE FOLOSESTE: adaugati umplutura dorita
UTILIZARE: cofetarie, patiserie
CARACTERISTICI:
Dimensiune: 130 x H 34 mm
Cutie: 25 buc
INGREDIENTE: faina grau, oua, grasime vegetala (palmier, cocos, fl soarelui, rapita), amidon grau, apa, sirop glucoza,, stabilizator E420, sare, colorant E160a, agent crestere E450, E500. Poate contine urme de soia, susan, nuci si derivatele lor.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 2264KJ/544KCAL, grasimi 39g din care saturate 18g, carbohidrati 32g din care zahar 0,05g, proteine 16g, sare 1,4g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in timpul transportului prin curier produsele se pot deteriora (sparge, crapa, etc).