Foietajul este realizat exclusiv prin metoda franceza, ce presupune un anumit tip de framantare a aluatului si alterneaza perioadele de pliere si odihna.
Coji din foietaj Vol-au-Vent, gata de utilizat. Cojile din foietaj sunt ideale pentru gustari si aperitive dulci (umplute cu mascarpone, fructe, budinca, inghetata, deserturi clasice) sau sarate (umplute cu branza, creveti, masline, etc). Foietajul are aroma fina de unt si gust placut ca si cele artizanale, frantuzesti. Raman crocante un timp lung, chiar si dupa ce sunt umplute.
CUM SE FOLOSESTE: adaugati umplutura dorita si incalziti la cuptor 5 min
UTILIZARE: cofetarie, patiserie
CARACTERISTICI:
Dimensiune: 30mm x H 25 mm
Cutie: 240 buc
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in timpul transportului prin curier produsele se pot deteriora (sparge, crapa, etc).