Coji dulci pentru cannoli sicilieni, pe baza de aluat fraged, gata de utilizat. Cojile pentru cannoli sicilieni sunt ideale pentru umpluturi cu fructe, budinca, deserturi clasice, etc. Cojile pentru cannoli sicilieni au aroma fina de unt si gust placut ca si cele artizanale, frantuzesti. Cojile de cannoli sicilieni raman crocante un timp lung, chiar si dupa ce sunt umplute cu crema.
CUM SE FOLOSESTE: adaugati umplutura dorita
UTILIZARE: cofetarie, patiserie
CARACTERISTICI:
Dimensiune: 70 x H 20 mm
Cutie: 250 buc (2,5KG)
INGREDIENTE: faina grau, untura, grasime vegetala (palmier, cocos, fl soarelui), apa, regulator aciditatea E330, sare, arome. Poate contine urme de soia, susan, nuci si derivatele lor.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1508KJ/356KCAL, grasimi 5,2g din care saturate 4,3g, carbohidrati 63,2g din care zahar 50,6g, proteine 14,2g, sare 0,5g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in timpul transportului prin curier produsele se pot deteriora (sparge, crapa, etc).
Scrie un review