Dui/sprit profesional pentru ornarea si decorarea torturilor si prajiturilor. Ideal pentru utilizare cu royal icing, buttercream, ganache de ciocolata, etc.
Dui-urile se folosesc cu posh-uri de unica folosinta din plastic, textile, hartie. In plus, se recomanda utilizarea periei de curatare, pentru a preveni deformarea sau deteriorarea dui-urilor, adaptorul cu capac pentru a nu permite scurgerea sau uscarea compozitiei din posh si depozitatrea dui-urilor in cutiile speciale.
CUM SE FOLOSESTE: atasati dui-ul la un posh, umpleti cu crema si apasati pana cand iese crema.
Cu dui-urile stea franceza se obtin decoruri in forma de rozete, flori, cochilii cu textura usor striata. Incercati aceste duiuri pentru finisarea cupcakes cu un vartej de buttercream, pentru turnarea aluatului de choux-uri sau pentru a decora mesele festive cu rozete din piure de cartofi.
UTILIZARE: in cofetarie si patiserie, pentru ornarea si decorarea dulciurilor.
CARACTERISTICI:
Material: inox, fara urme de sudura
Diametru: numarul duiului indica dimensiunea varfului in mm