Dui/sprit profesional pentru ornarea si decorarea torturilor si prajiturilor. Ideal pentru utilizare cu royal icing, buttercream, ganache de ciocolata, etc.
Dui-urile se folosesc cu posh-uri de unica folosinta din plastic, textile, hartie. In plus, se recomanda utilizarea periei de curatare, pentru a preveni deformarea sau deteriorarea dui-urilor, adaptorul cu capac pentru a nu permite scurgerea sau uscarea compozitiei din posh si depozitatrea dui-urilor in cutiile speciale.
CUM SE FOLOSESTE: atasati dui-ul la un posh, umpleti cu crema si apasati pana cand iese crema.
Cu dui-urile rotunde se obtin decoruri in forma de puncte, borduri, margele, sfere sau se pot umple cupcakes, croissant si deserturi. Duiurile rotunde foarte fine se foloseste si la scrierea textelor.
UTILIZARE: in cofetarie si patiserie, pentru ornarea si decorarea dulciurilor.
CARACTERISTICI:
Material: inox, fara urme de sudura
Diametru: varf foarte subtire (numarul duiului indica dimensiunea varfului in mm)