Extractul natural de Vanilie Bourbon din Madagascar este obtinut prin metoda extractiei la rece a celor mai bune pastai de vanilie, selectate manual. Prin presarea usoara a pastailor de vanilie (fara tratare termica) se extrage aroma delicata, atat de apreciata de bucatarii amatori sau profesionisti.
Extractul organic de Vanilie Bourbon are aroma cremoasa, dulce si catifelata, fiind perfect in foarte multe preparate culinare, de la produse de patiserie la inghetata, sosuri pentru salate sau pentru carne.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Extractul din pastai de Vanilie Bourbon din Madagascar se regaseste in majoritatea preparatelor culinare: creme, frosting, ciocolata, tarte, biscuiti, etc
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA: 0,8 - 2% la kg de compozitie (inghetata, produse de cofetarie-patiserie, lactate, etc). Ambalajul permite o dozare simpla, iar capacul clip on/off previne scurgerea si protejeaza continutul.
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1 kg
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: concentrat de vanilie Bourbon Madagascar, zahar invertit. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1195KJ / 281KCAL, grasimi 0,009g din care saturate 0,005g, carbohidrati 67,61g din care zahar 67,61g, proteine 0,25g, fibre 0,039g, sare 0,002g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.