Extractul natural cu seminte din pastai de Vanilie Bourbon si ciocolata neagra sunt ingrediente esentiale pentru orice cofetar.
Extractul natural de Vanilie Bourbon Bouquet este obtinut prin metoda extractiei la rece a celor mai bune pastai de vanilie, selectate manual. Prin presarea usoara a pastailor de vanilie (fara tratare termica) se extrage aroma delicata, atat de apreciata de bucatarii amatori sau profesionisti.
Extractul natural de Vanilie Bouquet are aroma cremoasa, dulce si catifelata, fiind perfect in foarte multe preparate culinare, de la produse de patiserie la inghetata, sosuri pentru salate sau pentru carne.
Pentru obtinerea acestui extract premium s-au folosit cele mai bune pastai de Vanilie Bourbon Madagascar, Pompona si Tahitensis.
Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Callebaut Recipe 811 este una dintre cele mai populare ciocolate. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA: 10-12g/l de compozitie (inghetata, produse de cofetarie-patiserie, lactate, etc). Ambalajul permite o dozare simpla.
CARACTERISTICI:
Pachetul include: extract de vanilie Bouquet 1kg + ciocolata neagra 54% 2,5kg
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
Scrie un review