Laptele de cocos se foloseste in bucatarie si cofetarie, pentru supe, sosuri, paste cu sos alb, dulciuri, fiind un inlocuitor perfect al smantanei.
UTILIZARE: Este ideala pentru supe, deserturi, paste, gatit, etc. A se agita inainte de deschidere. In cazul solidificarii laptelui, cutia se introduce pentru cateva minute in apa calda (60 de grade Celsius). Dupa desfacere, laptele se pastreaza in ambalaj nemetalic la frigider. A se consuma in termen de 3 zile de la desfacere.
CARACTERISTICI:
Gramaj: 400ml, conserva
INGREDIENTE: Extract de lapte de cocos (81.8%), apa, stabilizator guma de guar E412, E466, emulsifiant E435, antioxidant E330. Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten, lactoza.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 678KJ/175KCAL, grasimi 17g din care saturate 15g, carbohidrati 2,9g din care zahar 2,5g, proteine 0g, sare 0,15g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, la temperatura camerei. Dupa desfacere, laptele se pastreaza in ambalaj nemetalic la frigider. A se consuma in termen de 3 zile de la desfacere. Nu congelati.
ATENTIE: in perioada verii, produsele lactate se pot degrada in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.