Cu royal icing poti desena si scrie pe cookies si biscuiti sau poti face decoratiuni fine pe torturi sau prajituri.
UTILIZARE: Ideal pentru decoratiuni fine, dantela, scris etc
CUM SE FOLOSESTE: decoreaza foarte rapid, doar adauga putina apa in mixul de royal icing. Reteta 70ml apa rece/500g royal icing. Adauga 35 ml apa si mixul de icing. Amestecati foarte incet pana se incorporeaza, apoi gradat cresteti viteza, adaugand apa ramasa, pana la obtinerea consistentei dorite.
INGREDIENTE: zahar pudra, albus de ou pudra, agent anti-intarire, fosfat tricalciu E341.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1687KJ/397KCAL, grasimi 0,1g din care saturate <0,1g, carbohidrati 97,8g din care zahar 93,7g, proteine 1,1g, sare <0,03g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.