Sabloanele decorative sunt ustensile excelente pentru a creea un design deosebit pe prajituri, fara efort. Poti folosi royalicing, creme, zahar pudra, cacao, ciocolata, sprayuri alimentare colorate sau colorant airbrush. Sabloanele stencil sunt flexibile, rezistente si garanteaza modele impecabile, indiferent daca sunt folosite de cofetari amatori sau profesionisti.
Folositi o spatula pentru a umple spatiile sablonului. Cu un scraper eliminati excesul.
CUM SE FOLOSESTE:
Aliniati sablonul pe prajitura (tort, cookies, cupcakes) acoperita cu pasta de zahar, nivelata si uscata. Pentru suprafete mai mari fixati-l cu scobitori in orificiile speciale. Folositi aceleasi orificii ca si ghidare pentru a realiza un model continuu.
- cu royal icing – obtineti o consistenta medie pentru royal icing. Intindeti uniform cu o spatula, peste sablon. Ridicati incet, dintr-un capat.
- cu zahar pudra, cacao – plasati sablonul pe prajitura. Pudrati cu o cantitate generoasa. Ridicati sablonul din ambele capete in acelasi timp.
- cu zahar colorat – acoperiti tortul cu un strat subtire de gem sau gelatina. Plasati sablonul sa se lipeasca. Pudrati cu zahar colorat. Ridicati sablonul din ambele capete.
Atentie: se spala manual, fara bureti abrazivi. Nu se indoaie
UTILIZARE: decorare
CARACTERISTICI:
Material: plastic
Diametru: 25cm