Dragi clienti, in perioada 1-7 MAI 2024 magazinul este inchis. Comenzile plasate online in zilele libere vor fi procesate si livrate incepand cu 8.05.2024. Va dorim Paste Fericit!
Siropul de glucoza este un ingredient esential in cofetarie si ciocolaterie. Siropul de glucoza are rolul de a impiedica cristalizarea zaharului. Se adauga la pasta de zahar pentru a-i creste elasticitatea.
UTILIZARE: cofetarie, ciocolaterie
CARACTERISTICI:
Gramaj: 230g
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: sirop de glucoza. Nu contine OMG. Poate contine urme de nuci, lapte, oua, soia si derivatele lor. Nu consumati ca atare.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1335KJ/314KCAL, grasimi < 0.1g din care saturate < 0.1g, carbohidrati 79g din care zahar 28g, proteine < 0.1g, fibre 0g, sare 0.01g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.