Smantana pentru frisca este nelipsita in bucataria unui cofetar. Cel mai simplu mod de a decora o prajitura sau un tort este cu frisca. Smantana pentru frisca este obtinuta din lapte de vaci, utilizand un proces modern de ultrafiltrare, care garanteaza puritatea microbiologica si ii pastreaza caracteristicile gustative. Smantana cu grasime 35% are utilizare culinara larga, pentru supe, sosuri, salate, carne si este o baza excelenta pentru deserturi.
CUM SE FOLOSESTE: Smantana pentru frisca trebuie sa stea la rece 4°C, timp de 12 ore inainte de utilizare. Agitati bine cutia.
UTILIZARE: Este ideala pentru decorare, creme, ganache, glazuri, inghetata, gatit, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1 litru, ambalaj Tetra Pak
INGREDIENTE: smantana din lapte 35% grasime.
Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine caragenan.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1383KJ/336KCAL, grasimi 35g din care saturate 24g, carbohidrati 3,1g din care zahar 3,1g, proteine 2,1g, sare 0,09g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros 4-6°C, in ambalaj etans. Dupa deschidere pastrati la frigider, nu mai mult de 3 zile. Nu congelati.
ATENTIE: in perioada verii, produsele lactate se pot degrada in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.