Smantana pentru frisca este nelipsita in bucataria unui cofetar. Cel mai simplu mod de a decora o prajitura sau un tort este cu frisca. Smantana pentru frisca este obtinuta din lapte de vaci, utilizand un proces modern de ultrafiltrare, care garanteaza puritatea microbiologica si ii pastreaza caracteristicile gustative. Smantana cu grasime 35% are utilizare culinara larga, pentru supe, sosuri, salate, carne si este o baza excelenta pentru deserturi.
CUM SE FOLOSESTE: Smantana pentru frisca trebuie sa stea la rece 6-8°C, timp de 12 ore inainte de utilizare. Agitati bine cutia. Pentru cel mai bun rezultat utilizati pentru mixare un recipient racit in prealabil, adaugati zahar si mixati pana la obtinerea texturii dorite.
UTILIZARE: Este ideala pentru decorare, creme, ganache, glazuri, inghetata, gatit, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1 litru, ambalaj Tetra Pak
INGREDIENTE: smantana din lapte de vaca, stabilizator E407 caragenan.
Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1387KJ/337KCAL, grasimi 35,1g din care saturate 23,2g, carbohidrati 3g din care zahar 3g, proteine 2,1g, sare 0,06g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros intre 0° si +5°C, in ambalaj etans. Dupa deschidere pastrati la frigider, nu mai mult de 3 zile. Nu congelati.
ATENTIE: in perioada verii, produsele lactate se pot degrada in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.