Smantana pentru frisca este nelipsita in bucataria unui cofetar. Cel mai simplu mod de a decora o prajitura sau un tort este cu frisca. Smantana pentru frisca este obtinuta din lapte de vaci, utilizand un proces modern de ultrafiltrare, care garanteaza puritatea microbiologica si ii pastreaza caracteristicile gustative. Smantana cu grasime 36% are utilizare culinara larga, pentru supe, sosuri, salate, carne si este o baza excelenta pentru deserturi.
CUM SE FOLOSESTE: Smantana pentru frisca trebuie sa stea la rece 6-8°C, timp de 12 ore inainte de utilizare. Agitati bine cutia.
UTILIZARE: Este ideala pentru decorare, creme, ganache, glazuri, inghetata, gatit, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1 litru, ambalaj Tetra Pak
INGREDIENTE: smantana, proteine din lapte, stabilizator E407 caragenan.
Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1412KJ/343KCAL, grasimi 36g din care saturate 23g, carbohidrati 2,7g din care zahar 2,7g, proteine 2g, sare 0,08g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros <25°C, in ambalaj etans. Dupa deschidere pastrati la frigider, nu mai mult de 48 ore. Nu congelati.
ATENTIE: in perioada verii, produsele lactate se pot degrada in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.