Pasta de Vanilie Bourbon Madagascar este un inlocuitor natural al pastailor de vanilie, in orice reteta savuroasa. Pasta de Vanilie Bourbon este un produs unic, obtinut din macerarea pastailor de vanilie din Madagascar cu aroma fructata, selectionate cu grija. Semintele minuscule din batoanele de vanilie au fost adaugate si combinate cu o baza slab vascoasa.
Folositi Pasta de Vanilie Bourbon atunci cand doriti un "aspect distinctiv, gourmet" si o aroma delicata pentru deserturile preferate.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Pasta naturala de Vanilie Bourbon Madagascar se utilizeaza in acelasi mod ca si extractul natural de vanilie sau pentru inlocuirea pastailor de vanilie. Adaugati Pasta de Vanilie in retetele favorite: creme, inghetata, creme brulee, prajituri, glazuri, budinca, etc
Datorita recipientului usor de utilizat, pasta de vanilie se foloseste si la decorat sau topping.
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA: 1-2% la kg de compozitie (inghetata, produse de cofetarie-patiserie, lactate, etc). Ambalajul permite o dozare simpla, iar capacul clip on/off previne scurgerea si protejeaza continutul.
CARACTERISTICI:
Gramaj: 270 ml
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: concentrat de vanilie Bourbon Madagascar *, seminte din pastai de vanilie *, zahar invertit *, agent ingrosare guma tragagant (obtinuta din plante). Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal. * Ingrediente provenite din agricultura biologica.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1044KJ/247KCAL, grasimi 0,06g din care saturate 0,005g, carbohidrati 46,2g din care zahar 45,53g, alcool 6g, acizi Omega3 1,79g, proteine 0,14g, fibre 1g, sare 0,002g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.