Ciocolata cu lapte este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.
UTILIZARE: Este ideala pentru praline, mousse, ganache, glazura, inghetata, tablete, gatit, decorare, turnare matrite, figurine, etc
CARACTERISTICI:
- continut cacao: scazut
- gust: amestec delicios de cacao, lapte, caramel
- fluiditate: 3
- topire: usoara
- tip: drops (picaturi, callets)
Gramaj: 2,5kg
INGREDIENTE: unt de cacao, zahar, lapte praf integral, asa cacao, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie. Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 2379KJ/569KCAL, grasimi 36g din care saturate 22g, carbohidrati 55g din care zahar 55g, proteine 6g, sare 0,21g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului.