Orice desert ai pregatit, fie ca este un tort de nunta sau prajiturele pentru familia ta, va fi mult mai apetisant daca il vei decora in culori pastelate. Pasta de zahar (fondant sau icing) este ingredientul minunat ce te va ajuta in acoperirea tortului sau in confectionarea figurinelor. Doar foloseste-ti imaginatia !
Poti adauga extracte naturale sau colorant alimentar, apoi modeleaza flori, frunze, personaje, etc si aplica-le pe tort, cupcakes, briose, cookies. Foarte simplu!
CUM SE FOLOSESTE: Pasta de Zahar (icing) se utilizeaza ca atare, prin framantare si modelare cu mana. Dupa acoperirea tortului sau realizarea figurinelor, acestea se tin intr-un mediu fara umiditate, la rece. Pentru a evita uscarea, icing-ul ramas neutilizat se pastreaza in punga de plastic, bine inchisa.
Este foarte elastic si nu se lipeste de maini. Nu produce craparea tortului.
UTILIZARE: in cofetarie, pentru acoperirea torturilor, modelare flori, figurine.
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1kg
INGREDIENTE: zahar, amidon cartof, sirop glucoza, ulei vegetal (ulei hidrogenat din samburi palmier), apa, umectant E422, agent ingrosare E466, colorant E153, aroma vanilie, regulator aciditate E330, conservant E202. Potrivita pentru vegetarieni. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
Atentie: Anumiti coloranti pot avea efecte negative asupra activitatii si atentiei copiilor.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1630 KJ/390 KCAL, grasimi 7g din care saturate 6,9g / colesterol 0g, carbohidrati 80,7g din care zahar 60g, amidon 18,5g, proteine 0g, sare 0,1g, sodiu 0g, fibre 0,2g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.