Pudra de cacao de la Van Houten este obtinuta din boabe de cacao din Camerun. Pudra de cacao cu nuante intense are calitate premium, fiind apreciata de cofetari si patiseri renumiti.
Dupa prajire boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea, aroma si buchetul special. Aroma pudrei de cacao depinde foarte mult si de procentul de grasime. Produsele standard nu contin mai mult de 10-12% grasime, in timp ce produsele premium/gourmet au minim 20-24%.
Cacaoa Robust Red Cameroon are textura fina si aroma delicioasa, cu note bogate de ciocolata.
Van Houten este marca a Barry Callebaut Group.
UTILIZARE: Pudra de cacao alcalinizata se preteaza in orice desert: prajituri, creme, cookies, praline, trufe, inghetata, cereale, lactate, etc
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1kg
INGREDIENTE: cacao pudra, regulator aciditate E501i. Nu contine gluten. Nu contine OMG.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1569 KJ/379 KCAL, grasimi 21g din care saturate 12,8g, carbohidrati 11,4g din care zahar 0,9g, amidon 10,5g, proteine 19,8g, sare 0,05g, fibre 28,4g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.