Caviarul (perlele) de Vanilie Bourbon Madagascar sunt semintele razuite din pastaie si au o aroma parfumata, de vanilie in forma cea mai pura! Spre deosebire de pudra de vanilie, care provine din macinarea semintelor si a cojilor, caviarul de vanilie are aroma mult mai puternica atunci cand se adauga in produsele de patiserie sau inghetata.
Perlele din seminte de Vanilie Bourbon sunt un produs unic, gourmet si intreaga lor aroma se va regasi in preparatele tale.
Folositi Perlele de Vanilie Bourbon atunci cand doriti un "aspect distinctiv, gourmet" si o aroma delicata pentru deserturile preferate.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Caviarul gourmet din pastaile de Vanilie Bourbon Madagascar se utilizeaza foarte simplu, prin adaugare in retetele favorite: creme, inghetata, creme brulee, prajituri, glazuri, budinca, etc
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA: 0,2-0,3% la kg de compozitie (inghetata, produse de cofetarie-patiserie, lactate, etc).
CARACTERISTICI:
Gramaj: 100g
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: seminte din pastai de Vanilie Bourbon*, concentrat de vanilie Bourbon Madagascar *. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal. * Ingrediente provenite din agricultura biologica.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 905KJ/220KCAL, grasimi 4,87g din care saturate 0,15g, carbohidrati 6,25g din care zahar 4,69g, proteine 4,37g, fibre 46,8g, sare 0,04g, sodiu 16g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.