Extractul organic de Vanilie Bourbon din Madagascar este obtinut prin metoda extractiei la rece a celor mai bune pastai de vanilie, selectate manual. Prin presarea usoara a pastailor de vanilie (fara tratare termica) se extrage aroma delicata, atat de apreciata de bucatarii amatori sau profesionisti.
Extractul organic de Vanilie Bourbon are aroma cremoasa, dulce si catifelata, fiind perfect in foarte multe preparate culinare, de la produse de patiserie la inghetata, sosuri pentru salate sau pentru carne.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Extractul din pastai de Vanilie Bourbon din Madagascar se regaseste in majoritatea preparatelor culinare: creme, frosting, ciocolata, tarte, biscuiti, etc
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
CARACTERISTICI:
Gramaj: 75 ml
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: concentrat de vanilie Bourbon Madagascar *, seminte din pastai de vanilie *, zahar invertit *. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal. * Ingrediente provenite din agricultura biologica.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1044KJ/247KCAL, grasimi 0,06g din care saturate 0,005g, carbohidrati 46,2g din care zahar 45,53g, alcool 6g, acizi Omega3 1,79g, proteine 0,14g, fibre 1g, sare 0,002g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.