Pasta concentrata de Mango este un produs 100% vegetarian si vegan, fiind recomandata pentru aromatizarea dulciurilor, cremelor, inghetatei. Pasta aromatizata este obtinuta doar din fructe selectionate, recoltate manual la punctul de maxima coacere.
CUM SE FOLOSESTE: doza recomandata 50-80g/ 1kg compozitie (crema, frisca, mousse ciocolata, etc)
UTILIZARE: produs profesional pentru cofetarie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie
CARACTERISTICI:
Gramaj: 1 kg
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: piure mango 16,5%, concentrat mango 14,6%, aroma naturala mango, zahar, sirop glucoza, amidon, apa, conservant acid citric, arome, concentrat (morcov, dovleac), regulator aciditate citrat trisodiu, colorant curcumina.
Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1159KJ/273KCAL, grasimi 0,1g din care saturate 0g, carbohidrati 67,3g din care zahar 59,7g, proteine 0,5g, fibre 0,4g, sare 0,34g.
Depozitare: departe de lumina, loc uscat si racoros <20°C, in ambalaj etans. Produsul desfacut se pastreaza la frigider.