Vanilia este cea mai utilizata aroma din lume. Pastaile de vanilie, denumite si batoane de vanilie, sunt folosite in majoritatea prajiturilor si cremelor. Pastaile de Vanilie Bourbon din Madagascar se disting prin gustul lor caracteristic de vanilie si fructe, cu aroma bogata. Batoanele de vanilie Bourbon intregi sunt sanatoase, moi, stralucitoare, cu o culoare uniforma maro inchis, fiind perfecte pentru orice desert.
Pastaile de vanilie au origini diferite: Vanilie Bourbon din Madagascar, Vanilie din Tahiti, Vanilie din Mexic, India, Papua sau Uganda. Pentru aromatizarea deserturilor se pot utiliza atat pastai de vanilie cat si pudra de vanilie, extractul natural de vanilie sau pasta de vanilie.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Pastaia de vanilie se taie pe lungime cu varful unui cutit si se curata semintele, care se adauga in compozitie: creme, inghetata, creme brulee, prajituri, glazuri, budinca, etc. Va recomandam o infuzie fierbinte pentru a elibera aromele.
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
DOZA:
2 pastai de vanilie / L pentru lapte si produse lactate
4 pastai de vanilie / L in ciocolata
2,5 pastai de vanilie / L în creme, inghetata
CARACTERISTICI:
Set: 3 buc
INGREDIENTE: pastai de Vanilie Bourbon Madagascar. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: nu se aplica
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.
Informatii conformitate produs