Piureul pasteurizat de Capsuni este 100% vegetarian, fiind recomandat pentru deserturi si bauturi. Textura piureului de capsuni este consistenta si perfect adecvata pentru utilizarea in mousse, spuma, inghetata, macarons, entremets, cockail-uri, jeleu, smoothies, sosuri, glazuri
Piureurile sunt obtinute doar din fructe selectionate, recoltate manual la punctul de maxima coacere. Piureurile din fructe sunt obtinute prin pasteurizare, prin incalzire termica foarte rapida, ceea ce contribuie la pastrarea calitatii si gustului dar si depozitarea optima la temperatura ambientala.
CUM SE FOLOSESTE: in functie de reteta
UTILIZARE: produs profesional pentru cofetarie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie
CARACTERISTICI:
Gramaj: 2 kg
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: piure capsuni 24%, zahar, apa, concentrat de (morcov, dovleac, ridiche, mar, coacaz negru, lime), amidon, conservant sorbat potasiu, aroma naturala. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 112KJ/475KCAL, grasimi 0g din care saturate 0g, carbohidrati 27,4g din care zahar 22,3g, proteine 0,4g, fibre 0g, sare 0,003g.
Depozitare: departe de lumina, loc uscat si racoros <20°C, in ambalaj etans. Produsul desfacut se pastreaza la frigider, pentru o perioada scurta.