Piureul pasteurizat de Coacaze este 100% vegetarian, fiind recomandat pentru deserturi si bauturi. Textura piureului de coacaze este consistenta si perfect adecvata pentru utilizarea in mousse, spuma, inghetata, macarons, entremets, cockail-uri, jeleu, smoothies, sosuri, glazuri
Piureurile sunt obtinute doar din fructe selectionate, recoltate manual la punctul de maxima coacere. Piureurile din fructe sunt obtinute prin pasteurizare, prin incalzire termica foarte rapida, ceea ce contribuie la pastrarea calitatii si gustului dar si depozitarea optima la temperatura ambientala.
CUM SE FOLOSESTE: in functie de reteta
UTILIZARE: produs profesional pentru cofetarie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie
CARACTERISTICI:
Gramaj: 2 kg
Ambalaj resigilabil
INGREDIENTE: piure coacaze 74,8%, zahar, apa, concentrat de (hibiscus, lime), amidon, conservant sorbat potasiu, aroma naturala. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 93KJ/394KCAL, grasimi 0,5g din care saturate 0g, carbohidrati 20g din care zahar 12,6g, proteine 0,5g, fibre 3,7g, sare 0,001g.
Depozitare: departe de lumina, loc uscat si racoros <20°C, in ambalaj etans. Produsul desfacut se pastreaza la frigider, pentru o perioada scurta.