Pudra de Vanilie Bourbon Madagascar se obtine din pastaile de vanilie intregi, selectate cu grija, macinate fin intr-o pulbere omogena, foarte usor de folosit si dozat.
Vanilia este cea mai utilizata aroma din lume. Pastaile de vanilie, denumite si batoane de vanilie, sunt folosite in majoritatea prajiturilor si cremelor. Pastaile de Vanilie Bourbon din Madagascar se disting prin gustul lor caracteristic de vanilie si fructe, cu aroma bogata. Batoanele de vanilie Bourbon intregi sunt sanatoase, moi, stralucitoare, cu o culoare uniforma maro inchis, fiind perfecte pentru orice desert.
Pastaile de vanilie au origini diferite: Vanilie Bourbon din Madagascar, Vanilie din Tahiti, Vanilie din Mexic, India, Papua sau Uganda. Pentru aromatizarea deserturilor se pot utiliza atat pastai de vanilie cat si pudra de vanilie, extractul natural de vanilie sau pasta de vanilie.
Vanilia din Madagascar este recunoscuta ca cea mai buna vanilie din lume, reprezentand 60% din productia mondiala. Vanilia Bourbon nu are nimic de a face cu bautura cu acelasi nume, ci este denumita dupa insulele Bourbon (Madagascar, Comore, Reunion) din estul Africii.
CUM SE FOLOSESTE: Pudra de vanilie se adauga cu varful unui cutit in compozitie: creme, inghetata, creme brulee, prajituri, glazuri, budinca, etc.
UTILIZARE: cofetarie, patiserie, ciocolaterie
INGREDIENTE: pudra de Vanilie Bourbon Madagascar. Potrivit pentru vegetarieni, vegani. Nu contine gluten. Produs vegan, Kosher, Halal.
VALORI NUTRITIONALE/100G: nu se aplica
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans.