Incercati acest zahar brun din trestie, crocant, cu aroma profunda si culoare naturala, specifica melasei.
“Sarkara” este prima denumire cunoscuta a zaharului si care a dat numele actual al produsului in toate limbile indo-europene. Culoarea inchisa și aroma specifica sunt date de melasa din trestia de zahar.
UTILIZARE: Ideal pentru cafea, ceai, prajituri, etc.
INGREDIENTE: zahar nerafinat din trestie de zahar. Potrivit pentru vegetarieni. Poate contine gluten (produs intr-o fabrica care proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte susan, telina).
VALORI NUTRITIONALE/100G: energie 1670KJ/396KCAL, grasimi 0g din care saturate 0g, carbohidrati 99g din care zahar 99g, proteine 0,8g, sare 0g.
DEPOZITARE: departe de lumina, loc uscat si racoros, in ambalaj etans. Se recomanda pastrarea in locuri uscate, cu umiditatea relativa a aerului de maxim 70%. In anumite conditii acest zahar se poate intari, ceea ce nu este un semn de deteriorare a produsului. Rasturnati continutul intr-un vas si acoperiti cu o panza umeda. Lasati peste noapte si zaharul va reveni la umiditatea initiala.